12 september 2013

PÅ VÄGGEN -ECO EARTH


NU är det snart dags, bara några dagar kvar tills alla fina tapetprover finns i butiken från ECO´s senaste kollektion Earth...

En stor favorit blir nog mönstret som påminner om DIP & DYE, batik och akvarellmålning... så snygg! Det är en "fototapet" som finns i några olika kulörer men den här färgskala i vitt, grått, svart med lite svagt gult är snyggast tycker jag.

Det fina mönstret här ovanför ligger Emma von Brömssen bakom, finns i flera olika färgställningar, visst är den fin? Hela kollektionen är perfekt att mönstermixa och har du inte vågat dig på det förut, är det kanske dags att börja mixa & matcha med olika mönster, för allt passar så fint ihop!


"I Eco Earth är skaparglädjen hämtad från jorden och dess fyra element. Kollektionens mönster och färger bidrar till en varm, lugnande känsla
– samtidigt som de kontrasterar fint mot andra material. Det är en dekorativ kollektion med spännande ytor och strukturer – som rymmer allt från trendig batik och akvareller till kalejdoskop och ornamentik" 

-finns i butik 17:e september 2013


 

foton Eco


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för dina rader här hos mig...