17 augusti 2016

NYHET! TAPETKOLLEKTIONEN REFLECTIONS FRÅN ECO


DET är alltid roligt att ta del av alla tapetnyheter som kommer på hösten... det kommer så mycket snyggt! Som kollektionen Reflections från eco med 3 tydliga teman. Se inspirationsfilmen här ovanför med designern Madeleine Sidemo och hör henne berätta om hur kollektionen kom till...

"det första temat är färgglatt, glädje och nostalgi med pasteller och glada mönster så som Laura med olikformade blad i varma pasteller, Dora som liknar ett glatt sjuttiotals pärldrapperi och Dimensions med trianglar och kuber i olika färger och nyanser.
Det andra temat har ett utpräglat 70-tals mood med grafiska mönster, strukturer och ton-i-ton-färger så som Jolene med vågiga vertikaler, Haley som drar åt Harlequin och Lucy med rankor med blad och bär.
Sista temat är den Skandinaviska moderna stilen som passar i de rena ljusa hemmen men där man vill ha lite värme och mönster på väggarna så som Vida med sina långa vasstrån. Candy som består av tusentals halvmånar som bildar olika mönster beroende på var man står i rummet och Ester med kristaller hängande på rad"

Tapeterna finns i butiken from 27 September 2016pressbilder eco

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för dina rader här hos mig...