29 augusti 2013

90 MIL SENARE OCH JAG ÄR PÅ ZETAS TRÄDGÅRD IGENDET finns en helt underbar handelsträdgård lite utanför Stockholm... du har kanske hört talas om ZETAS trädgård tidigare? För några år sedan besökte jag Zetas tillsammans med min kusin Nettan, som har sån tur att bo alldeles i närheten.

Hon kan göra ett besök precis när hon vill. För mig blir det lite mer sällan eftersom jag har 90 mil enkel väg. Men i sommar tog jag med både sambo, dotter och självklart kusin Nettan. Det blev en blomma, inredningsprylar (2 superfina gråa krukor/skålar) och självklart en lunch i trädgårdscafét...
 
 
 
De är otroligt inspirerande både inom & utomhus, de har byggt till lite sen jag var där sist och jag måste säga att Victoria med personal kan verkligen skapa fina och inspirerande miljöer.

Alla fina dukningar & växter... åååh vilken härlig inspiration, så mycket snyggt i en härlig miljö! Har du inte varit där, måste du göra ett besök när du har vägarna förbi... psst! missa inte heller en fika eller lunch i trädgårdscafét.


 
 
 
 
 
 


foton: Carola tagna med mobilen
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för dina rader här hos mig...