12 maj 2012

SOVRUMS INSPIRATION

SOVMORGON vad är det när man är sk. morgon människa...spelar ingen roll vad det är för dag, som idag lördag och jag är ledig och allting. Vaknar tidigt ändå, nu ska jag bege mig ut på en lång prommis med hundarna.

Solen skiner och det blir nog en fin dag, kanske fortsätter att fixa & dona med vår Bubbla som vi köpt som sommarbil. En pärla från -67 som ska få ny färg m.m. återkommer med blogg inlägg lite senare. GOD MORGON säger jag med en mängd inspirerande sovrums bilder från AURA





            




Vilka underbara bilder, vilka miljöer de fotat, supersnyggt & inspirerande tycker jag! Mycket snygga textilier som visas på bilderna.

Tänk vad många olika stilar man kan skapa i sitt sovrum, hur ser det ut hemma hos dig? Vårt ska snart få en ny makeover, vi har skiftat sovrum pga. att äldsta dottern flyttat hemifrån. Ska bli så spännande att få sätta igång igen... vet inte om min kära sambo tycker likadant, men det gör i allafall jag!











2 kommentarer:

  1. Så fin inspirasjon. Så gøy å bytte rom hørtes moro ut! ha en fin helg! klem Hege

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK, det ska bli så skoj att börja inreda vårt sovrum & Ronja´s. Vraka och välja bland alla tapeter. Ha en bra helg du oxå!

      Radera

Tack för dina rader här hos mig...