17 februari 2012

PB HOME & ON INTERIÖR PÅ STOCKHOLM FURNITURE & LIGHT FAIR 2012 -DEL5

TVÅ guldkorn med så mycket fint! På möbelmässan med 3 stora mässhallar och mängder av montrar, finns det massor att se. Mycket av det som erbjuds är för offentlig miljö blandat med möbler, belysning, mattor för våra hem och det var några utställare med inredningsdetaljer...tro det eller ej!

PB HOME & ON INTERIÖR hittade vi i sista mässhallen och det har så mycket fint, man blir alldeles sjuk...vill ha massor!PB HOME "bjöd" på en härlig mix av gammalt & nytt. Stora möbler, ljusstakar, tavlor, stora speglar och massor, massor mer...återigen många snygga glasflaskor och "papper" i form av böcker & blad.
ON INTERIÖR har sin härligt vita, lite nötta möbel kollektion. Finns i många olika modeller, skåp, hyllor, byråer m.m. De bjöd på en snygg monter med mycket spännande...sittpuffar, pallar, kuddar, lampor m.m.


 
Det nya för våren...möblerna som ser ut att vara i plåt...så snygga! Kolla in byrån/skänken ovanför, 6 lådor, nött & slitet och allt ser ut att var i plåt, men det är trä...supercoolt bord nedanför!


foton Carola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för dina rader här hos mig...