8 oktober 2013

JAG DRÖMMER OM ETAGELÄGENHETERHEMMA och sjuk och jag drömmer mig bort lite grann... Jag har alltid haft en "dröm" om en lägenhet eller ett hus med etage... några trappor ner och upp. Lite så där lagom många trappsteg, ååh så fint! 

"jag har ett litet "trappsteg" i vardagsrummet då vi har tegelgolv på en del... och ytterligare ett trappsteg ner till badrummet på nedre plan som står på tur för en makeover!"

Spana in denna fina lägenhet. Vita väggar med mörkare köksinredning och mörka fönster, så snyggt... och köksbordet ska vi inte prata om!

Till denna fina lägenhet ingår en underbar terrass på "endast"...66 m2. Vilket utrymme för en massa härliga gröna växter i rejäla och stora krukor. Växter i olika korgar är väldigt fint tycker jag. Med dessa generösa kvm rymmer man självklart både separat matdel och loungedel.
Även sovrummet en trappa ner från den underbara terrassen... 
I vardagsrummet 2 stora tavlor lutandes mot väggen! Har man 2 megastora ramar kan man sätta in en fototapet med ett läckert motiv som man delar på mitten, kul idé!


2 kommentarer:

  1. Kan bara hålla med, så snyggt. Man får en liten känsla av hav, Österlen kanske. För mig är det bara åkrar och ängar som saknas...

    SvaraRadera

Tack för dina rader här hos mig...