11 juni 2013

DET ÄR INNE MED UTELIV -JON ELIASON TIPSAR!

 
VILKEN stil vill du ha på din uteplats? Jon Eliason guidar oss till att skapa en mysig och fin utemiljö i ett samarbete med ÅHLÉNS Det är alltid roligt att se vad Jon skapar... han är en otroligt duktig och en trevlig person.
 
Jag har haft nöjet att träffa honom genom mitt arbete och gått på en av hans utbildningar... I våras syntes han flitigt i tv-reklamen och här kommer några bilder från Åhléns fina utesortiment och några inredningstips från Jon, vill du ha fler inredningstips klicka dig vidare HÄR
 
 
 
 
- Skaffa balkongmöbler som är stapelbara och hopfällbara. På så vis kan uteplatsen på ett snabbt och enkelt sätt förvandlas från middag eller fika, till dansgolv eller solplats.

- Låt textilier skapa en ombonad stämning. Matta på golvet, lägg kuddar i sittmöblerna och en duk på bordet. Vips blir betongbalkongen ett vardagsrum! Följ ett mönster eller färgtema så blir det tydligt och fint.

- Jobba med ljusbilden i form av ljusslingor för utomhusbruk, stormlyktor eller utomhuslampor. Tänk på belysning för tak, vägg, golv och bord.

- Odla egna grönsaker på balkongen. Det ger en trevlig stämning, god doft... och dessutom går det att äta. Blommor, växter och örter skapar känslan av den egna lilla oas och är ett viktigt inslag för uteplatsen.
 
 
 
JAPANSK OAS
 
 
MARIN SJÖBRIS
 
 
 ROMANTISK PASTELL
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för dina rader här hos mig...