12 april 2013

FRÅN SOCKRIGT VITT TILL DENIMBLÅTT OCH SKYMNINGSSVART -MINERAL FRÅN BORÅSTAPETER


DET tål att upprepas... jag har sagt det förr, men så fina inspirationsbilder! Denna gång heter tapetkollektionen Mineral och kommer från BORÅSTAPETER Verkligen fina färgskalor och det andas vår långa vägar. Spana in alla inredningsdetaljer, textilier och möbler. Passar så bra tillsammans med tapeten!

Ulrica Hurtig är designer på Boråstapeter och hon hälsar att kollektionen dyker upp i butikerna 7:e maj. Så här beskriver Boråstapeter kollektionen...

"I dämpade färgskalor som rör sig mellan sockrigt vitt till denimblått och skymningssvart är det här en enfärgad tapetkollektion som är väldigt lätt att ta till sig. Här finns en bredd av neutrala toner med kompletterande kulörer på naturligt strukturerade ytor där vi inspirerats av bland annat bergarter och kristaller. För dig som vill ha enfärgade väggar hjälper tapeterna att med enklast möjliga medel skapa ett stilrent men ändå ombonat hem präglat av värme, skandinaviskt lugn och harmoni.
Tapeterna är indelade i flera vackra färgskalor:
De pudriga pastellerna visar vägen mot en ny, lekfull vår och pendlar mellan nude; den moderna aprikos och beige. De smälter fint ihop med en kallare färgskala där mjuk mint och lagerbladsgrönt har huvudrollerna. Vi har också valt att släppa fram hela gråskalans fantastiska palett på väggen. Från svart bläck och mullvads-grått till skymningslila och askrosa. Grått har aldrig känts mer svalt sofistikerat"

bilder via

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för dina rader här hos mig...