1 januari 2013

MEST LÄSTA BLOGGINLÄGG 2012

SUPER roligt att kika igenom 2012 -års blogginlägg och se vilka som var era favoriter! Jag hoppas att du fortsätter att kika in här hos mig under 2013. Jag kommer att fortsätta att blogga om mitt stora intresse inredning, tapeter och allt som rör färg & form och om Brunlunda -vårt sommarställe!
 
Har förstått genom mejl att många är nyfikna på hur det ser ut hemma hos oss och många är nyfikna på hur det ser ut när jag färgsätter/inreder i mitt arbete. Jag är ju lite snål med de bilderna jag vet...ska försöka bättra mig där.
 
TACK så otroligt mycket för kommentarer som skrivs här och mejl som inte syns här, det värmer mycket i mitt hjärta när någon tar sig tid att skriva några rader till mig.
 
Nyfiken på favoritinläggen? Här kommer de, inläggen som är mest lästa av er läsare under 2012...
 
 
 
 
"Intresset var stort för all sorts förvaring och vedförvaring toppade. Skapa egna hobbyrum och då gärna industristil. Tapeter från Intrade´s kollektion Catalina Estrada var många intresserade av. Rutiga golv, både målade/klinker/laminat.
 
 
 
Jag bytte arbetsplats till Happy Homes, roligt att så många var intresserade av det! Tapeterna Lilleby från Boråstapeter toppade på tapetfronten alla kategorier. Bygga soffa av EU-pallar, många gillade det. The Factory/restaurang i Borås med superfin inredning/tapeter -så snyggt! 

 
Vårt sommarställe -Brunlunda, så roligt! Missa inte Brunlunda´s egna facebook sida, du hittar en länk till höger. Turkost golv något annorlunda kanske? Trenden med trä/betongtapeter, många gillar den stilen. Gula inredningsdetaljer, en spännande kulör...

 
Makeover av vårt vardagsrum med både liggande & stående ränder i svart/vitt/silver. Mörk panelvägg med bild från On Interiör. Industrikök vill många ha! Jag inredde & färgsatte ett Visningshus åt Byggcity uppe på Kronan. Ett jätte roligt projekt!

2 kommentarer:

  1. Härlig vedförvaring..det är alltid ett dilemma att få till det snyggt estetiskt och ändå praktiskt..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker att det är skoj när man hittar något så snyggt! Ved inomhus skapar en otrolig känsla av värme, bara av att titta på de samlade i en snygg hög...

      Radera

Tack för dina rader här hos mig...