21 augusti 2012

3 MÅNADER HAR GÅTTMYCKET på gång på mitt nya härliga jobb! Färgsätter & inreder, ritar badrum och säljer varor för fullt. Det är väldigt nyttigt att byta jobb någon gång...men lite jobbigt också. Det är mycket att lära sig, även om det är liknande varor så heter de annorlunda och allt finns på andra platser. Nytt kassasystem osv. Man känner sig som en prao i början...men med härlig hjälp av nya arbetskompisar så har det gått som en dans.

Jag trivs som fisken i vattnet och nu har det gått 3 månader exakt på dagen sen jag började på Happy Homes i Luleå. Ångrar inte en sekund att jag tog steget och bytte färgbutik! Extra roligt är det att få se "mina" gamla kunder i butiken. Så roligt när jag får fortsatt förtroende att hjälpa er i era hem. TACK!
Nya & gamla arbetsuppgifter, nya arbetskompisar och nu fixar & donar vi i butiken som bäst. Mycket spännande händer på alla avdelningarna, vi flyttar och bär inredning & bord. Vi tapetserar och målar, åh så skoj vi har!

Du har väl inte missat att hänga med på Luleå & Piteå´s FACEBOOK sidor? Där får du mängder av inspiration, tips & idéer, erbjudanden, tävlingar och inbjudan till inspirerande kvällar i butikerna både i LULEÅ & PITEÅ...De otroligt fina bilderna kommer från MIMOU!

2 kommentarer:

  1. Låter som du har ett superduper roligt jobb! skulle också vilja jobba med roligaste jag vet,inredning.Ha en fortsatt trevlig vecka,Alexandra

    SvaraRadera
  2. TACK, ja det är superskoj att jobba med det jag gör! Ha en bra helg...

    SvaraRadera

Tack för dina rader här hos mig...