22 maj 2012

VECKANS BLOGG -LADY INSPIRATIONS BLOGG


NYANSER av vitt, grått & svart och massor av andra kulörer tillsammans med många inspirerande idéer bjuder JOTUN på i bloggen LADY INSPIRATIONS BLOGG gör ett besök och spana in allt nytt! Alla bilder är lånade från Lady bloggen.

Jag är så glad att jag få sälja Jotun´s produkter igen, otroligt fina och härliga att måla med. Super kvalité och helt underbara färgbroschyrer ha de också...

Att måla i mörka nyanser både inom & utomhus är stort i år. På bilderna ovanför är väggen & panelen målad i kulör 9938 Dempet Sort, golvet är målad i kulör 9915 Morgendis. -Snyggt!


 

Vågar man sig inte på riktigt mörka väggar, kan det här vara en kulör som kanske passar. Panelen är målad i kulör 5081 Fabrikk och sockeln i kulör 9918 Klassisk hvit.


Vita nyanser är väl aldrig fel? Det går att skapa många effekter genom att måla med färger som har olika glans. På så vis skapar man väldigt spännande kontraster & ytor.

Väggen är målad i kulör 7236 Chi och fönstret är målad i kulör 9918 Klassisk Hvit. Dörren och fodret är målad i kulör 1622 Refleksjon. -Ljust & väldigt fräscht!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för dina rader här hos mig...