25 april 2012

PROJEKT NORRHUSET -VÄLKOMMEN PÅ VISNING DEL 2


FORTSÄTTER visningen med köket, matplatsen/vardagsrummet och kontor/sovrum, allt på nedre plan. Köksinredningen är högblank vit med en svart högblank bänkskiva, väldigt enkelt och stilrent. 

Som du ser finns det inget kakel, utan här går den svarta bänkskivan upp en bit på väggen, snyggt! Lådorna öppnas och stängs automatiskt med ett enkelt tryck. Rostfri fläkt, kyl & frys.

Ett stort och rymligt kök där många kockar ryms, gästerna kan enkelt slå sig ner runt bardelen. Vilket också är en perfekt sittplats för tidiga morgonfrukostar eller varför inte kvällsmackan!




Matplatsen och vardagsrummet går i ett, i matdelen valde jag en fondtapet med ett stort bladmönster och på väggen mittemot blev det en randig fondtapet, som tapetserades liggande. Båda två kommer från Boråstapeter och matchar varandra perfekt! Färgerna går i svart, brunt, guld, beige & silver.


Stora fönster ger mycket ljusinsläpp, vilket är härligt! I fönstren placerade vi stora glasflaskor med blomkvistar i. Alla möbler, lampor, porslin, tavlor & mattor kommer från Möbelhuset. Ljuslyktor och ljusstakar från Colorama Luleå.


Rummet bredvid vardagsrummet (bilderna nedanför) är perfekt att inreda till kontor, sovrum eller varför inte ett gästrum, om man behöver det... 

På väggen sitter en beige tapet från Coloramas egna tapetkollektion som har tunna ränder i koppar & vitt. Den valde jag att ha på alla väggarna. Matchar så klart tapeterna i matrummet & vardagsrummet...

foton Carola

Vill du se huset live kontakta NORRHUSET i Luleå

Öppen visning torsdagar och fredagar:
26-27 april, 3-4 maj samt 10-11 maj 2012

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för dina rader här hos mig...