27 april 2012

PROJEKT NORRHUSET - VÄLKOMMEN PÅ VISNING DEL 3


NU är det dags att visa övre plan...välkommen upp för trapporna! Det första man möts av när man kommer upp är den underbara fototapeten Framed Memories från Mr Perswall, så snygg! 

Den kan man busa till lite extra om man vill, med att sätta upp foton & bilder i fotoramarna.


På övre plan går allrummet, det ena sovrummet och badrummet i färgerna vitt & svart, inrett med röda härliga inredningsdetaljer.

I denna husmodell har man valt att ha det större badrummet med bastu, walk-in-closet och tvättstugan på övre plan. Vilket underlättar när man ska sortera all tvätt eftersom de flesta sovrum finns på samma plan.

I badrummet (bilder nedanför) är det vit väggmatta och svart glittrigt golv, material från Tarkett & Forbo. Samma snygga badrumsinredning som i badrummet nere, supersnyggt med högblankt svart -allt från Westerbergs.


Det ena sovrummet är inrett till ett ungdomsrum (bilder nedanför). I detta rum har vi "lekt" lite grann med tapeter. Som fondvägg är det en supercool tapet med ljusstakar på från Intrade. De enfärgade väggarna är tapetserade med både svarta & vita tapeter ur kollektionen Metallic från Eco Wallpaper. 

Det är snyggt med vitt & svart till fondväggen. Alla möbler & inredningsdetaljer kommer från Möbelhuset, förutom de små dockorna som kommer från Colorama Luleå.


foton Carola

Vill du se huset live kontakta NORRHUSET i Luleå

Öppen visning torsdagar och fredagar:
26-27 april, 3-4 maj samt 10-11 maj 2012

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för dina rader här hos mig...