29 april 2012

LADY KULÖRER VÅR & SOMMAR 2012ATT måla om stolar, bord, skåp m.m. tycker jag är jätte roligt. Möblerna får ett "nytt liv" och det kan "lyfta" ett helt rum. Man kanske inte tror det men lite färg kan göra otroligt stor skillnad!

I LADY kollektionen vår & sommar 2012 från JOTUN hittar man många härliga kulörer. Vad sägs om olika nyanser av gult, grönt, grått och en härlig rustik terracotta...Själv blev jag super inspirerad av dessa härliga bilder... Tänk dig vad läckert med ett gammalt bord, där alla stolarna är i olika modeller och målade i olika kulörer som matchar varandra. För att skapa lite mer spänning runt bordet kan man måla en stol i en kulör som verkligen sticker ut!

Jag tror att jag måste spana in ett nytt målarprojekt, blir nog mest troligt i stugan....jag bara väntar tills det är dags att köra igång sommarens alla projekt ute på landet!

foton via

2 kommentarer:

 1. Inspirationsbilder på hög nivå . Så härliga. Jag gillar verkligen färger på foton, men har svårt att tänka mig färgade möbler eller väggar här hemma än så länge.
  Ha det gott
  AC

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK, roligt att du kikade förbi :) ha det bra!

   Radera

Tack för dina rader här hos mig...