Bjuder på ett recept med hemmagjord kebab, riktigt gott! Vi serverade de i pitabröd med wookgrönsaker till och självklart blir det godast med någon härligt god salsa/sås/dip/cremefraiche till. Har inte hunnit prova receptet på salsan ännu. Vi hade sweet chili till, mums!
foto: Carola
MUMSIG KEBAB
2 KG KÖTTFÄRS
1 PÅSE AROMAT
1/4 DL MALEN SVARTPEPPAR
Blandas och rullas till en "korv", lika lång som en långpanne plåt.
Rullas in i folie, in i mitten av ugnen på 100 grader i 3,5 tim!!!
Kan frysas in och sedan skär du "korven" i små tunna skivor
när det är dags att stekas.
när det är dags att stekas.
SALSA
1 BRK KROSSADE TOMATER
VITLÖK, RÖDLÖK, PEPPAR
SALT, SALLADSKRYDDA
Blandas ihop och låt stå i kylen i någon timme.
Smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för dina rader här hos mig...