6 mars 2011

INSPIRERANDE BESÖK HOS ECO & BORÅSTAPETER


har jag varit iväg på en härlig resa till Borås och Göteborg. Dag 1 besökte vi ECO och BORÅSTAPETER  Eftersom det råder fotoförbud inne i fabriken, har jag inga bilder därifrån förrutom på dessa underbara tapetvalsar som jag fick tillstånd att fota. Så snygga så, vilket hantverk!


Under dagen hann vi med en rundvandring i fabriken, på lagret, ett besök hos designern Björn Nilsson, fick även en föreläsning om hur han jobbar med trender och nya kollektioner, jätte intressant!

Fick tjuvkika på några nya tilltänkta kollektioner i skapande form, mycket fint som kommer i framtiden. Nedanför bilder på de nya kollektionerna Oxford från Boråstapeter och Respekt II från Eco. Båda 2 är väldigt fina och kommer under våren.Dag 2 var vi i Göteborg och besökte 2 stycken COLORAMA butiker. Roligt att se hur de jobbar med den nya vita tapet inredningen. Smarta lösningar och hur de visar tapeter. Alltid bra med lite ny inspiration!

Vi började dagen med en föreläsning om Eco & Boråstapeter och slutade med att hälsa på MR PERSWALL där Irene berättade hur de jobbar med sina kollektioner, vi fick även tjuvkika på hur den nya kollektionen från Mr Perwall kommer att se ut...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för dina rader här hos mig...